programma

Shingles

Kinderplein

  • zondag
  • 12:00
  • plein

Op het Ploegfestival vind je ook tal van fijne creatieve doe-activiteiten, theater-voorstellingen en attracties... er is flink wat gein op het Kinderplein! Dit jaar hebben we bijvoorbeeld Poppentheater Kris-Kras, Clown Arno en zijn maatje Paul, Mad Science, een ‘levende’ boerderij, KEI! Coaching en Oud-Hollandse spelen. Het plein is zondagmiddag 26 augustus geopend vanaf 12:00 uur. Dus leef je uit op het Kinderplein!

Mad Science

Wetenschap... Hoe leuk en spannend is dat? Nou gewoon supercool! Je gaat het zelf ervaren met deze gekke professor die tal van experimenten uitvoert. Het is dus leuk en nog leerzaam ook!

Clowns Arno en Paul

Op het podium staat een groot kado. Een deftige kale musicus met een rood plukje haar, speelt zijn concert. Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, met stille trom, een sprookjesachtige zeepbellenact en nog veel meer... Ooit iemand accordeon met de tong zien spelen? En het clownskado? We pakken het graag voor je uit met een innemende glimlach en schaterlach.

KEI! Coaching

Ook Sietske van Maanen van KEI! Coaching is aanwezig op het Kinderplein van het Ploegfestival op zondag 26 augustus. Zij gaat met kinderen een KRAGT-kaart maken!

Poppentheater Kris-Kras

Poppentheater Kris-Kras is inmiddels een begrip in Poppentheaterland en op het Ploegfestival. Ga zitten voor een spannende voorstelling met grappige momenten!

'Levende boerderij'

Op het Ploegfestival komt de boerderij tot 'leven'. Komt gerust een kijkje nemen...

Oud-Hollandse spelen

Even ontspannen spelen met de leukste Oud-Hollandse spelletjes uit grootmoeders tijd.