Eten

Eten en drinken tijdens het Ploegfestival

Eten en drinken

Hoe zit het met de 'inwendige mens'? Nou die is natuurlijk prima te verzorgen! Op bankensets kun je ongestoord wat drinken, eten en genieten van de livemuziek of activiteiten die plaatsvinden. In het park zijn diverse eetlocaties te vinden waar je drank en food kunt bekomen van diverse strekkingen.

Je vindt bars of (food)trucks met tal van dranken (bier, wijn, koffie, fris, cocktails, ranja etc.) en er worden bijvoorbeeld nancho's, passievolle gerechten, worstenbroodjes, loempia's, pasta, saté, shoarma, pannenkoeken, wraps, frites, snacks en ijs voorgeschoteld. Per editie (en temperatuur) kan verschillen wat er wordt aangeboden. Eet smakelijk!

We vragen geen entreegelden maar door te eten en drinken middels consumptiebonnen draag je meteen bij om de gratis toegankelijkheid te behouden (t.b.v. het festival moeten hoge kosten worden gemaakt m.b.t. artiesten, back stage, podia, tenten, horeca, geluids- en lichtinstallaties, stroomopwekking, beveiliging, voorzieningen, marketing etc. etc.). Wij danken je alvast heel hartelijk!

Bonnen

Consumptiebonnen van het Ploegfestival zijn de enige vorm van betalen. Zo houden we het makkelijk en overzichtelijk voor ons allemaal en kunnen we je sneller bedienen. Ze zijn te verkrijgen aan diverse bonnenkassa's op het festivalterrein (je kunt bij de bonnenverkoop contant afrekenen of pinnen). De bonnen zijn alleen geldig op de dagen van het festival in de betreffende jaargang en kunnen na afloop niet worden ingewisseld.

NIX18

Ben je onder de 18 jaar, dan mag je uiteraard geen alcohol kopen en drinken.

Cheers!