programma

Maan Shingles

Maan

  • zondag
  • 13:30
  • pdm

Al op 12-jarige leeftijd wilde Maan de Steenwinkel meedoen aan het Junior Songfestival, maar verder dan een plek bij de laatste 70 wist ze toen, met overigens drie vriendinnen, niet te komen. In het zesde seizoen van The Voice Of Holland koos ze voor coach Marco Borsato. Met hem wist ze de finale te winnen.

Maans eerste single 'Perfect World' werd geproduceerd door niemand minder dan Hardwell en kwam nog tijdens het programma uit. Het nummer werd meteen Alarmschijf, vloog de Top 40 in en steeg zowel in de iTunes chart en bij 100%NL door tot nummer 1. Het resultaat: goud! Ook opvolger 'Ride It', geproduceerd door Jack $hirak (bekend van New Wave, Lil’ Kleine) & Project Money (Mr. Polska, B-Brave) kreeg een plek in de Top 40 en werd goud.

In 2017 doet Maan mee aan het tiende seizoen van De Beste Zangers, een muziekprogramma van AVROTROS. In dat programma brengt ze een cover van 'Jij Bent De Liefde', origineel van Kenny B en in 2015 een Tipparade-notering voor Guus Meeuwis. In juli wordt 'Almost Had It All' haar nieuwste single. Met haar deelname aan Dance, Dance, Dance weet ze in de zomer indruk te maken. Ondertussen werkt ze mee aan de track 'In Amsterdam' die op het album 'Picasso' (van Sevn Alias) komt te staan.

Tegelijk met de release van dat album verschijnt ook 'Pockets Full Of Change' waarop Maan zich ook muzikaal van een andere kant laat horen. In november wordt 'Me' haar volgende single. In 2018 groeit 'Blijf Bij Mij', het duet met Ronnie Flex, uit tot haar grootste hit. In juni verschijnt 'Spijt als single', een samenwerking met Jonna Fraser waaraan ook Anouk heeft meegeschreven.